Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

KépA tanfolyam az energiaáramlás ősi indiai meg­közelítésére épül. Az ayurveda és yoga tanai szerint csakráink energiaközpontjaink, melyek mintegy motorként éltetik fizikai lényünket. Ha életünk során bármilyen testi-, szellemi- vagy lelki problémával küzdünk, azt jelezheti, hogy valamely energiaközpontunk blokkolt.

Mivel ezeket a blokkokat szinte kivétel nélkül úgy hozzuk létre, hogy mi magunk sem tudunk róla, feloldásuk sem egyszerű.

A yoga hatékony módszereivel megtanuljátok, hogyan lehet fizikai-, asztrál- és kauzáltestetek legyengült energiaház­tartását feltölteni.

Megismerkedhettek az ayurveda gyógyászati rendszerével, a bennünket befolyásoló külső és belső tényezők élettani hatásaival.

Tanulmányaitok során kikristályosodik, hogy tartós megoldást csak a változás hozhat, az hogy cselekvővé váltok, elkezditek figyelni ma­gatokat, környezeteteket, életetek eseményeit, és azt, miként idézitek elő azokat ti magatok. 

A tanfolyam azonban nem csak a felismerésről szól. Ugyanilyen fontos része, hogy megtanuljatok töretlen bizalommal reagálni az eseményekre - hiszen minden kezdet nehéz és a változás folyamata sem mindig örömteli, felemelő és vidám…

…és amikor képesek lesztek megvalósítani mindent, amit csak akartok, tükörként állíthatjátok magatokat sok ember elé.